Протягом 2017 року фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 45,4 млн грн.

До адміністративної відповідальності у звітному періоді притягнуто 233 посадові особи об’єктів контролю, ще 59 – до дисциплінарної та матеріальної, зокрема чотирьох осіб звільнено із займаних посад.

Крім того, у 41 випадку до установ застосовано зупинення операцій із бюджетними коштами, призупинення та зменшення бюджетних асигнувань, а також пред’явлено три позови до суду щодо відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 23 досудові розслідування та вручили 13 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України від початку року надіслано відомості щодо виявлених 13 фінансових операцій, які підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму майже 32 млн грн.



Переглядів: 1708
Поширень: 0