Протягом січня-березня 2018 року Головним управлінням ДФС у Вінницькій області та його територіальними підрозділами було надано 78,9 тисяч адміністративних послуг. Це на 32,6 тисячі більше ніж було надано за аналогічний період минулого року.

За словами начальника ГУ ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського, понад 89 відсотків або 70,3 тисячі таких послуг були отримані через Центри обслуговування платників. Таких на Вінниччині є наразі 23.

Як свідчить статистика за звітний період найбільш запитуваною була послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Станом на 01.04.2017 року надано 33,5 тисяч таких послуг.

Друге та третє місце посіли послуга з видачі картки платника податків і внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків та послуга з реєстрації книги обліку розрахункових операцій. Цих послуг станом на 01.04.2017 року надано 23 тисячі та 4,6 тисяч відповідно.

Посадовець нагадує, що для зручності платника кожна адмінпослуга має інформаційну картку, з якої, зокрема, можна дізнатися про перелік документів, необхідних для отримання довідки, порядок та спосіб їх подання, термін її видачі, способи отримання результату тощо.



Переглядів: 1419
Поширень: 0