"За 5 місяців 2018 року платники Вінниччини перерахували до зведеного бюджету більш ніж 5 мільярдів 145.8 мільйонів гривень податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Для області – це нова рекордна цифра, яка на 890 мільйонів гривень перевищує здобуток січня-травня 2017 року”, –  повідомив начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

Поряд із цим, Вінниччині вдалось виконати індикативні показники за платежами як до державного, так і за надходженнями до місцевих бюджетів на 106,7 та 110,8 відсотків відповідно.

Із загальної суми, перерахованих за звітний період до казни платежів, внесок до держбюджету перевищив 2,3 мільярда гривень, що на 314,8 мільйонів гривень більше минулорічного. До місцевих бюджетів за 5 місяців 2018 року сплачено понад 2,8 мільярда гривень. Це на 575,5 мільйонів гривень більше від надходжень січня-травня 2017 року. 

На Вінниччині встановили "податковий рекорд" - за 5 місяців до бюджету перераховано білше 5 млрд грн податків

 „Стабільне виконання прогнозованих показників та суттєвий приріст до минулорічних здобутків відбувся не за рахунок збільшення „тиску” на бізнес чи інфляційні процеси. Таких надходжень вдалось досягти, насамперед, через сумлінність та свідоме ставлення представників бізнесу регіону і громадськості до сплати податків”, – підсумував Руслан Осмоловський.



Переглядів: 2232
Поширень: 0