Основними питаннями, які розглядались на нараді, були приведення показників теплоносія у відповідності до температурного режиму зовнішнього середовища, а також стан розрахунків населення за спожиті послуги.

Зважаючи на істотне підвищення зовнішньої температури повітря, виникло питання про необхідність регулювання температури теплоносія, що подається в оселі городян. На одній із попередніх нарад керівники теплопостачальних організацій отримали доручення від міської влади встановити на малих котельнях та індивідуальних теплових пунктах регулятори тепла, які допоможуть економити блакитне паливо саме за таких температурних показників. Робота по їх встановленню продовжується і на сьогоднішній день понад 150 індивідуальних теплових пунктів Вінниці вже обладнано регуляторами тепла (в першу чергу вони встановлюються у дитячих садочках та школах).

Незважаючи на те, що опалювальний сезон в обласному центрі відбувається без ускладнень, а у разі виявлення поривів на мережах аварії ліквідовуються вчасно та у відповідності до нормативних строків, городяни не квапляться розраховуватися із теплопостачальними організаціями. Сума боргу населення за спожите блакитне паливо станом на 10 листопада становить 35 мільйонів 616 тисяч гривень.


Переглядів: 3205
Поширень: 0