26-27 серпня 2011 року в м. Одесі на базі виставочного комплексу Одеського морського торговельного порту відбувся ХІV Всеукраїнський чемпіонат перукарського мистецтва „Чарівна зачіска 2011”, який зібрав 112 учасників із 16 областей України, республіки Придністров’я, АР Крим та м. Київ.

Організатори чемпіонату - Український союз об’єднань підприємств і організацій побутового обслуговування населення «Укрсоюзсервіс» та Виставочний центр «Одеський дім».

Як завжди гідно виступила на чемпіонаті команда перукарів Вінниччини, які виконанням своїх робіт принесли насолоду, гарний настрій усім присутнім глядачам і виграли призові місця.

Збірна команда перукарів Вінниччини показала одні з кращих результатів і посіла ІІ місце в командних змаганнях серед областей України. Із 14 членів збірної команди області 13 зайняли призові місця у різних номінаціях.

Успіх команди нашої області на чемпіонаті залежить не тільки від перукарів, а й від тих, хто вселив в них віру у власні сили, відшліфував їх майстерність, хто вів їх до перемоги. Багато годин кропіткої праці, пошуку образу, бачення зачіски, підбору одягу зроблено під пильним професійним поглядом директора Вінницького обласного комунального підприємства Учбово-курсового комбінату голови спілки перукарів області Марини Намисловської.

За традицією на чемпіонатах України з перукарського мистецтва постійним членом журі являється перукар-модельєр з міста Вінниці Валентина Макарова, кавалер ордена „Княгині Ольги”, яка також представила на шоу-програмі чемпіонату свою шоу-колекцію власних робіт.


Переглядів: 3867
Поширень: 0