Вихованцям школи-інтернату подарували майданчик юних інспекторів дорожнього рухуПочаток нового навчального року для вихованців Староприлуцької спеціалізованої школи-інтернату, що в Липовецькому районі на Вінниччині, став подвійним святом. Адже повернувшись після літнього відпочинку до своєї другої домівки, діти були приємно вражені новим ігровим майданчиком зі справжніми світлофорами і дорожніми знаками. Про це потурбувалися шефи в погонах – керівник вінницького обласного управління міліції Валерій Нонік та начальник Державтоінспекції Вінниччини Павло Солоненко. Саме вони ініціювали його створення.

Повагу до закону, обізнаність з правилами дорожнього руху потрібно прививати змалечку. Надзвичайно важливо, аби діти вчилися безпеці поводження на дорозі не лише з підручників, а в ігровій формі, стаючи безпосередніми учасниками руху, побувавши в ролі і пішохода, і водія, і інспектора ДАІ.

Попри зменшення на 30 % випадків дитячого травматизму на автошляхах Вінниччини, в дорожньо-транспортних пригодах продовжують гинути і отримувати каліцтва маленькі українці. Тільки у Вінницькій області з початку цього року загинуло четверо дітей , а 52 були травмовані .

Тож надзвичайно велике значення має виховна робота, яка проводиться працівниками міліції в навчальних закладах області, в багатьох з яких діти займаються в загонах юних інспекторів руху.

Вихованцям школи-інтернату подарували майданчик юних інспекторів дорожнього руху

Майданчик для вивчення правил дорожнього руху вже третій в області. На його урочисте відкриття з традиційним перерізуванням червоної стрічки запросили почесних гостей – начальника обласного управління міліції Валерія Ноніка, керівника вінницького УДАІ Павла Солоненка, начальника районного відділу міліції Василя Фіногенова, керівництво району.

Вихованцям школи-інтернату подарували майданчик юних інспекторів дорожнього руху

Генерал-майор міліції Валерій Нонік привітав усіх присутніх з початком навчального року:

- Всі ми родом з дитинства і у ці сонячні вересневі дні подумки повертаємося у чудові шкільні роки, згадуємо з вдячністю вчителів. Я щиро бажаю вам успіхів у навчання, бо знання – це запорука досягнення життєвих висот. А будь-яке свято не буває без подарунків. Сподіваюся, що новий авто майданчик зробить добру справу – дасть можливість дітям вивчати правила дорожнього руху, а ці знання збережуть їхні життя».


Переглядів: 4431
Поширень: 0