На фестивалі творчості кожен мав змогу продемонструвати свої вміння.

Фестиваль розпочався з розважальної програми для дітей від Пласту зі смачними призами від ТМ «Гармонія», а також майстер-класів від творчих майстерень «Амелі», «Попелюшка» та танцювальної студії Шарм-S.

Прогулянка парком цього дня була насичена: творці Hand Made демонстрували власноруч вироблені витвори, бажаючі могли навчитись виготовляти різноманітні сувеніри та листівочки. Для фотолюбителів проходила виставка відібраних робіт конкурсу «Магія вечірньої Вінниці». Найактивніші брали участь у КВЕСТі «Вінниця мистецька», що проходив вулицями міста. Громадські організації мали змогу продемонструвати свої досягнення та розповісти перехожим чим вони займаються.

Символом цьогорічного фестивалю було «Дерево бажань», біля якого перехожі мали змогу загадати заповітне бажання.

Окрім інтерактивів проходив концерт за участю театру «Гвоздь», танцювальних студій: 3 Z, Contact Dance Studio, Шарм-S, вокалістів, баяністів, паркуристів, молодіжного клубу «Конекшн», шумового оркестру та гуртів, які завершували концерт: Ейфорія, Подих Світла, Волны V, Led Wind, The Range of the Rock, ЯСОН.

До організації КОТу приєдналось багато громадських організацій, Вороновицький будинок культури та активні громадяни.

Координаторами фестивалю є БФ «Подільська громада», департамент культури ВМР та ВОО ВМГО «Демократичний Альянс».

Дякуємо за підтримку депутату обласної ради Сергію Кудлаєнко та усім учасникам, які активно долучились до організації мистецького свята.

Довідково:

Проект «Мистецькі вихідні»
Мета:
Проект проводиться з метою формування культурної та духовної свідомості місцевої громади, створення сприятливих умов для відпочинку та творчої самореалізації усіх верств населення, виховання патріотизму та почуття гордості за місто у якому проживаєш, впорядкування інтерактивних заходів у місті.

Організатори проекту:

- департамент культури міської ради;
- відділ у справах сім’ї, молоді та туризму;
- КП «Центр концертних та фестивальних програм;
- КП «Інститут розвитку міст»;
- БФ «Подільська громада».

Проект проводився на 6 майданчиках міста: Вулиця Грушевського, Площа Театральна, Алея Пирогова, Мікрорайон Сабарів, Мікрорайон Тяжилів, МПКіВ «Дружба народів».
 


Переглядів: 4407
Поширень: 0