Два дні 22 і 23 жовтня триватиме Міжнародна виставка котів у Вінниці. Більше 100 котів і кішок різних порід розмістяться у Будинку офіцерів. Окрім “вінничан” у виставці попередньо зареєструвались учасники з 10 міст України. Організовує пухнасте свято Вінницький клуб любителів кішок “КЕТ”.

Взяти участь у виставці зможе кожен власник, який захоче показати свого улюбленця. Для цього не обов\'язково, щоб кішка чи кіт мали титули і нагороди. Достатньо ветеринарних відміток про щеплення у паспорті тварини.

- Для учасників виставка - важлива подія, бо на ній кішки отримують оцінку і їм присвоюються титули, - розповідає президент Вінницького клубу любителів кішок “КЕТ” Наталя Вовк. - Цього разу до Вінниці приїдуть судді з Києва і Росії. Бо для “закриття” чи “відкриття” титулу для питомця потрібно дві суддівські оцінки українського судді і одна міжнародна. Це виняткова можливість на місці отримати суддівську міжнародну оцінку. А любителі рідкісних пухнастиків на виставці зможуть побачити рідкісні і дорогі породи тварин, такі як регдол, меконгський бобтейл, бенгальська кішка, курильський бобтейл (без хвостів).

Для деяких власників тварин, за словами пані Наталі, це нагода за допомогою спеціалістів визначити породу їх улюбленця.

Наразі це вже 11 виставка, яку організовує Вінницький клуб любителів кішок “КЕТ”.

Робота виставки з 11 до 17 години.
Вхідний квиток коштує 10-15 грн.


Переглядів: 5086
Поширень: 0