“Такої “плідної” п’ятниці у РАЦСі давно не було”, - ділиться новиною начальник Вінницького міського РАЦСу Галина Левицька.

Цього цікавого числа, 11 листопада 2011 року, укласти шлюб вирішили 47 вінницьких пар. З них урочисту процедуру пройдуть 14. У РАЦСі пояснюють, що як правило такими багатими на шлюби є субота та неділя.

- Така кількість молодят зазвичай стає на весільний рушник у суботу, неділю, - пояснює начальник Вінницького міського РАЦСу Галина Левицька. - У п’ятницю у нас одружуються частіше за все по 10 пар. Ті, хто не бажає робити гучного весілля. Але сьогоднішня п’ятниця дійсно багата. Певно, вірять у якісь магічні сили цифр. Та, якщо довіряти цифрам, то треба дотримуватись і усіх “сімейних” правил.

Адже, за словами Галини Левицької, у шлюбі перш за все треба дотримуватись взаємоповаги, розуміння, не принижувати одне одного і довіряти, пам’ятати, що головою сім’ї є чоловік, а дружина не просто повинна виглядати жінкою, а й допомагати і підтримувати чоловіка. Бо інакше ніяка нумерологія не допоможе.

Проте лектор Вінницького планетарію Марія Левченко каже, що це унікальний день для кохання і одруження.

- 11.11.11 — надзвичайно спокійний і сприятливий день, - стверджує вона. - Це день миру, голуба, рівноваги, спокою. Дуже вдалим буде шлюбне життя, коли молоді люди одружаться саме цього числа. Тоді все їхнє життя буде спокійним і вірним. До того ж це п’ятниця, а це, нагадаю, день Венери, богині кохання. Навіть дні попередніх років, 10.10.10 чи 8.08.08 не зрівняти із сьогоднішнім.

За місячним календарем о 16:32 завершується 16 і починається 17 день. Якщо вірити прогнозам Інтернету, то цього дня астрологи радять робити будь-які фізичні вправи, які сприяють гармонії, як фізичній, так і психічній. “Це день великих і важливих справ, коли події дають гарний результат, коли важливі і серйозні рішення завершуються швидко і легко, а фінансові угоди і капіталовкладення приносять великий прибуток”, - інформує одне із інтернет-видань.

Для довідки:
Станом на перше листопада 2011 року шлюб уклали 3128 пар, у той час як минулого року — 2828 пар.


Переглядів: 4167
Поширень: 0