Вінницькі правоохоронці 10 листопада відзначили День ветерана органів внутрішніх справВже четвертий рік поспіль 10 листопада, у колишній День радянської міліції, Україна відзначає День ветерана органів внутрішніх справ. Така спадковість цілком закономірна, адже левова частка тих вибілених сивиною чоловіків та жінок, котрих сьогодні вшановують у всіх куточках нашої держави, починали свій міліцейський шлях саме за часів СРСР. Потім були буремні 90-і. І саме вони стали кістяком правоохоронних органів молодої незалежної держави. Це їх тривожні дні та безсонні ночі, їх робота без свят та вихідних забезпечила спокій та порядок на вулицях українських міст і сіл. Саме в них навчалося і продовжує переймати безцінний досвід нинішнє покоління міліціонерів.

На цьому наголосив голова облдержадміністрації, генерал-полковник міліції Микола Джига, вітаючи ветеранів під час урочистостей з нагоди професійного свята.Вінницькі правоохоронці 10 листопада відзначили День ветерана органів внутрішніх справ

Віддати шану важкій роботі ветеранів правоохоронних органів цього дня, крім голови облдержадміністрації, завітали генерал-майор міліції, народний депутат України Віктор Корж, генерал-лейтенант, ветеран правоохоронних органів Віктор Тяжлов, начальник УМВС України у Вінницькій області, генерал-майор Валерій Нонік, колектив управління.

«Сьогодні інший час, інші погляди, але наші завдання залишились тими ж. Ви виконуєте свій обов’язок, будучи гарантом безпеки у регіоні, запорука спокійного життя вінничан. За Вінницьку міліцію завжди йшла добра слава. Ви справжній кадровий резерв МВС України», - зазначив Микола Джига.

Вінницькі правоохоронці 10 листопада відзначили День ветерана органів внутрішніх справЗгадав генерал-полковник міліції і своїх старих друзів, які цього дня були присутні у залі. Адже разом з ними він проходив свою службу, разом перебували на ліквідації аварії на ЧАЕС. Цього дня старі друзі зустрілися знову. Від щирого серця він подякував ветеранам міліції, які своєю професійною діяльністю створили базу та стали прикладом для майбутніх поколінь правоохоронців.

З нагоди свята та 75-річного ювілею, Микола Джига привітав генерал-лейтенанта міліції, голову фонду «Вітчизна і ветерани» Віктора Тяжлова. Справжній професіонал і талановита людина, він отримав з рук обласного очільника квіти та прекрасний пейзаж вінницького художника Володимира Козюка. А Віктор Корж вручив ветерану Міністерську нагороду.

Учасники урочистої зустрічі згадували про минулі міліцейські будні та отримали привітання і від самих молодих майбутніх колег.

Вінницькі правоохоронці 10 листопада відзначили День ветерана органів внутрішніх справВисокопосадовці побажали своїм колегам добробуту, міцного здоров`я та достатку, щоб віра, надія та любов були вірними супутниками на їх життєвому шляху. Щоб тепло і затишок родинної оселі надійно захищали від негараздів, а в майбутньому ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років.

«Адже турбота про ветеранів органів внутрішніх справ України - це та священна данина, яку вони заслужили своєю багаторічною самовідданою службою в ім\'я правопорядку», - підкреслив Микола Джига.

 


Переглядів: 7384
Поширень: 0