Вже відоме вінничанам гавайським днем народження і незвичними фотосесіями подружжя Юлії і Ярослава Сидоренко відзначило річницю весілля. Але теж не так, як усі, — на руїнах колишнього вінницького хімзаводу і з фарбою.

Для внутрішнього задоволення і кольорової фотосесії вистачило водоемульсійної фарби і фотографа, який зрозумів, що пара хоче.

- Ми давно хотіли зробити таке з весільним костюмом і сукнею, - розповідає наречений Ярослав. - Чого вони мають зберігатись по 50 років у шафах? Одразу після весілля планували, але минулого року у листопаді для фотосесії було холоднувато. Хотілось якогось трешу, а не заюзаних банальних фоток. Для цього навіть переглядали відео на сайті YouTube. Найекстремальнішого, де весільну сукню підпалюють прямісінько на нареченій, трохи побоялись. А ось ідея з фарбами нам дуже сподобалась, правда там були балончики. А ми подумали, якщо робити, то робити нормально, з відрами. По 15 літрів водоемульсійної фарби закупили. Гроші при цьому не мали значення.

Дружина Юлія ділиться, що довелось довго придивлялись до фотографів, слідкували за їх роботами, щоб обрати того, хто зрозумів би і втілив їх бажання. Обрали Валентина Порохняка.

- Я навіть не напрягався, - зізнається фотограф Валентин. - Ми витратили два дні по 2-3 години. Подумав, якщо вони такі екстримали, то не відмовляться від фотосесії у воді.

Так і вчинили. Спочатку у воду, а потім з фарбою.

- Перехожі думали, що ми щойно побрались, - згадує Юля. - Навіть охорона, яка прибігла на заводі, зрозуміла, що ми нічого не порушували, лише фотографувались. А от знайомі і друзі поділились на два табори, одні кажуть, мовляв, ми ненормальні, а інші кажуть класно, подобається.

Далі, пара зізнається буде ще цікавіше, бо хочуть і вінчання зробити і є ще цікаві задуми, поки не зізнаються які. Але найцікавіші ідеї вінничан врахують. Тож пишіть у коментах.

 


Переглядів: 5962
Поширень: 0