Сьогодні День працівників радіо, телебачення і зв\'язкуВже 18 років поспіль 16 листопада Україна відзначає День працівників радіо, телебачення і зв\'язку. Свято, встановлене Указом Президента 11.11.1994 на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України. За останні декілька років Україна активно розвиває всі види зв\'язку, впроваджуючи нові технології, які не відстають від світових тенденцій.

Так, сьогодні в Україні близько 12 мільйонів абонентів фіксованого телефонного зв\'язку, більше 40 мільйонів абонентів мобільного зв\'язку, державне телебачення може дивитися 94,5% населення, послугами Інтернет, з різною періодичністю, користується близько 8,5 мільйонів жителів України.

Сьогодні День працівників радіо, телебачення і зв\'язкуВідзначили працівників сфери зв’язку і на Вінниччині. В приміщенні облдержадміністрації 16 листопада з нагоди професійного свята, за головуванням заступника голови облдержадміністрації Романа Аксельрода відбулись урочисті збори працівників галузі.

Як відмітили учасники зборів, на Вінниччині послуги зв’язку надаються 40 підприємствами. За рік галузь отримала 1 млрд.333 млн. грн. прибутку. В області працюють солідні провайдери Інтернет-послуг та телефонного зв’язку – «Укртелеком», «Смарт», «Еверест» та ін., які надають якісні послуги населенню. Так майже 44 тисячі вінничан є абонентами і користувачами послуги «Інтернет-ОГО». Не втрачає вагомості і поштовий зв’язок.

Сьогодні День працівників радіо, телебачення і зв\'язкуКращі працівники галузі цього дня були нагороджені почесними грамотами облдержадміністрації та обласної ради і грошовими винагородами.

Роман Аксельрод щиро привітав працівників зв’язку та телерадіомовлення і відзначив, що влада робить все можливе, щоб підтримати галузь.

«Ми розуміємо, що саме завдяки Вам населення області має можливість спілкуватися. Вітаю всіх вас, хто поклав на свої плечі таку благородну, і відповідальну працю з професійним святом, і бажаю подальших творчих успіхів і натхнення, злагоди у колективі та родині», - зазначив Роман Аксельрод.

 


Переглядів: 4838
Поширень: 0