1 грудня у Вінниці актори презентують ювілейну концертну програму «33 роки легкоусвояємого гумору». Напередодні виступу у «Будинку офіцерів» дует народних артистів Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка на запрошення голови облдержадміністрації Миколи Джиги поспілкувався з держслужбовцями та привідкрив завісу нової програми.

Артисти зауважили, що у Вінниці не були вже три роки, і зараз відзначають позитивні зміни у місті. «Вінниця «засвітилась», - сказав Володимир Данилець. – Стала більш яскравою і чистішою».

Виступають для вінницької публіки завжди з радістю, кажуть учасники дуету. Цього ж разу гастролі до Вінниці особливі. Адже передбачають не лише зустріч з шанувальниками, а і з давнім другом – уже 16 років Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко підтримують теплі стосунки з Миколою Джигою. Микола Васильович відзначив, що цінує талант і дорожить дружбою артистів. «Цей гумор – моральний та нікого не ображає», - відзначив голова облдержадміністрації.

Гості поділилися секретами нової програми і виконали один з номерів – лірично-поетичну композицію «Садок вишневий коло хати, або Як козаки в Європу вступали». Артисти зазначили, що приїхали у Вінницю з концертом з 10 нових номерів, а в роботі – більше 70. А також пообіцяли подумати над мініатюрою, головним героєм якої виступить чиновник.

На згадку про Вінниччину Микола Джига презентував народним артистам картини з зображенням семи чудес краю.


Переглядів: 4200
Поширень: 0