Петро Порошенко, виконуючи як він зазначив наказ Святого Миколая, привіз у Вінницю солодкі подарунки для усіх маленьких вінничан. Театралізоване свято з цієї нагоди відбулося на території фабрики Рошен у Вінниці.

42 тисячі подарунків дітям – від Порошенка

- Жодна дитина не залишиться на цей новий рік без цукерок, - сказав Петро Олексійович, - попри усі негаразди свято має завжди залишатись найулюбленішим святом дітвори. І ми разом з міським головою Володимиром Гройсманом про це подбали. Він порахував маленьких вінничан та замовив подарунки, а ми їх доставили у Вінницю.

Допомагали вантажити солодощі команди маленьких помічників Санти, янголята та навіть Святий Миколай, що благословив на добру справу усіх присутніх на святі. Машини Рошен з чудовими дарунками, за кермом яких сиділи Санта Клауси поїхали містом, щоб розвезти усім віничанам солодощі. А маленькі гості свята та помічники Санти подались на екскурсію до Ігроленду.

42 тисячі подарунків дітям – від Порошенка

Відповідаючи на питання журналістів про свої дитячі спогади, Петро Олексійович зазначив, що мріяв у дитинстві багато про що, тому що сім’я жила досить скромно. Тому, віддаючи сьогодні на благодійність досить велику кількість коштів, розуміє, що таким чином допомагає багатьом маленьким українцям втялювати свої мрії.

42 тисячі подарунків дітям – від Порошенка

- Загальна вартість переданих подарунків понад один мільйон гривень – сказав міський голова Володимир Гройсман – і ми дуже вдячні Фонду Петра Порошенка за те, що він багато років поспіль є великим другом міста і створює багато речей, які роблять місто кращим, а його мешканців - щасливішими. За роки незалежності Вінниця традиційно отримує від фонду Петра Порошенка новорічні подарунки,- наголосив міський голова, - виключення не було навіть у найважчі, кризові роки. І не буде, ми певні і надалі. А що подарунків стає все більше означає те, що дітей у Вінниці стає також більше, і це гарний знак.


Переглядів: 8053
Поширень: 0