16 грудня на вулиці Родіона Скалецького, 15, на території цукерні «Солодка Мрія» відкрилось посольство новорічного чарівника. Щодня він приймає малечу, дарує подарунки та вислуховує бажання усіх своїх дорогих гостей. Поряд з ним його племінниця Снігуронька, Білий Кролик та веселий новорічний настрій.

- Я прийшла до Діда Мороза у гості, розказала маленька Ліза, - принесла йому рукавичку, що виготовила в дитсадочку у подарунок. А Дід Мороз подарував мені солодощі. А ще я сказала йому, що хочу отримати на новій рік у подарунок. Тільки це секрет.

Дід Мороз пообіцяв вінничанам сніг і він прийшов у місто якраз на день народження Івана Морозенка, як світською мовою зветься новорічний чарівник. 20 грудня, у день, коли Український Дід Мороз повернувся на Батьківщину, святкуватимуть його День Народження. До речі, ви можете знайти його у соціальній мереж Фейсбук та додатися у друзі, долучившись таким чином до віртуального спілкування. Вислуховуючи побажання малечі, дідусь іноді ледь стримує сльози.

- Насправді діти мріють найчастіше на про матеріальні речі, - говорить Українский Дід Мороз, - вони бажають миру в сім’ї, достатку, здоров’я своїм бабусям. Яких дуже люблять. Іноді діти просто хочуть, щоб батьки примирились та більше ніколи не сварились. Просять братика або сестричку, собаку або навіть черепашку. Все це свідчить про те, що дорослі надто матеріалізуть свою любов, а її нічим не заміниш, ні за які гроші.

Щоб розадити маленких та великих вінничан, до Діда Мороза приїде у гості сам Санта Клаус та зіграє партію в солодкі шашки з зефіру на дошці з печива. Перший міжнародний турнір з солодких шашок відбудеться 24 грудня о 14 годині у Солодкій Мрії. Приходьте та вболівайте за нашого Діда Мороза. Інакше доведеться допомагати йому з’їсти усі шашки та ще й дошку на додачу. Адже за умовами турніру саме це має зробити той, хто програє.


Переглядів: 6453
Поширень: 0