23 грудня пройшла позачергова сесія міської ради, на якій йшла мова про реалізовані у цьому році проекти, а також про те, як буде розвиватись місто по стратегічних напрямках упродовж наступного року.

Серед них – і розвиток нової промислової зони в районі вул. Тарногродського.

промислова зона на Тарногородського

Цього року збереглась стабільність в економіці міста. Чимало існуючих підприємств нарощують виробництво та успішно розвиваються, а також відновлено економічне зростання в промисловому виробництві та будівництві, активізувалась інвестиційна діяльність в окремих кластерах, сформувалась сприятлива зовнішня кон\'юнктура збуту для переробної промисловості.

Окрім Вінницького індустріального парку, який запроектовано у східній частині міста і відносно якого сьогодні виконуються проектні роботи по енергоживленню, в іншій частині міста, районі вул. Тарногродського, формується іще одна сучасна промислова зона. Там вже працюють такі підприємства як «Аграна-фрут», «Вінницька цукерка», «Бліц» та інші.

У 2012 році запустяться «Бастіон 2009», кондитерська фабрика №2, будуватиметься молочний комбінат. Ці нові підприємства дадуть роботу 2350 вінничанам.


Переглядів: 8293
Поширень: 0