Приїхавши на відкриття головної ялинки у Вінницю, Петро Олексійович привітав усіх з наступаючими новорічними та різдвяними святами та нагадав, що перш за все – це найочікуваніше свято у дітей.

Діти так люблять новий рік тому, що у ці дні їм багато чого дозволяють та майже нічого не забороняють. І хочеться нагадати усім дорослим, що саме у ці святкові тижні вони можуть стати справжніми чарівниками для своїх дітей не лише в матеріальному сенсі, адже найголовніше – дати їм усю свою любов та увагу, якої їм так не вистачає протягом усього року.

Фонд Порошенка вже багато років поспіль є одним з головних помічників Діда Мороза та приносить смак солодкого життя у кожен дім. Цього року 42 тисячі подарунків приїхали до вінницьких дітлахів, у села та райони області, до дитячих будинків та шкіл-інтернатів. Петро Олексійович зазначив, що 2012 рік має стати важливим у історії України.

- Я бажаю вінничанам, які заряджають сьогодні оптимізмом та радістю усію країну так тримати і у новому році, знову дивувати країну такими рукотворними дивами як льодові скульптури, оновлені набережні та площі, казковим фонтаном та неповторною аурою європейського міста, яким вже сьогодні є Вінниця.


Переглядів: 8712
Поширень: 0