Разом вони написали листа турецькому імаму (своєрідний римейк картини Рєпіна “Запорожці пишуть листа турецькому султану”), проїхались у трамваї до кінцевої зупинки мікрорайону Вишеньки та розважали глядачів і розважались самі біля ялинки у парку.

Вінничани позитивно реагували на бородатих гостей. Багато глядачів зібралось біля трамвайної зупинки “Ринок “Урожай”, де саме у цей час студенти медуніверситету вийшли на перерву.

- Молодці, - говорить вінничанка Ольга. – Классно вони настрій підняли. Цього року снігу немає, то хоч якесь диво у місті є. Тим більше, що усі вони прикольні.

В парку Діди Морози привітали вінничан зі Старим Новим роком, Меланкою і висловили свої побажання. Зокрема гість з Хмельницька запросив на місцевий базар, бо взимку для Снігурок на ньому знижки у 50%, а для Дідів Морозів -75% на товар. А от гість із Києва радив для Вінниці спецмашину, яка виробляє сніг.

За словами одного із організаторів події і за сумісництвом голови конгресу Дідів Морозів Олександра Шемета, наступного року планується залучити ще більше гостей, а також дизайнерів, щоб зробити показ мод серед дідів Морозів і Снігурок.

- А якщо будуть байкери, то, гадаю, більше запросимо Сантаклаусів, у їх куртках зручніше сідати на мотоцикли, - зазначив Олександр Шемет.

Фоторепортаж


Переглядів: 4539
Поширень: 0