Днями до Ленінського райвідділу міліції зателефонувала 56-річна вінничанка та повідомила про те, що близько 13.30 год. в під’їзді будинку, розташованого по вулиці Скалецького, невідомий чоловік з застосуванням фізичної сили заволодів її сумкою, у якій знаходилися гроші в сумі 1000 гривень, документи на її ім’я та браслет з жовтого металу. В ході проведення оперативно-пошукових заходів співробітниками міліції встановлено, що злочин скоїв 23-річний, раніше судимий, місцевий житель.

Зловмисник був затриманий за «гарячими слідами». Швидкому затриманню підозрюваного сприяли пильні свідки, вони доволі точно описали молодика, який вибіг з будинку під’їзду з жіночою сумкою. Як з’ясувалося, нападник живе неподалік від будинку, де вчинив напад на жінку. Після скоєння злочину він прибіг додому і переодягнувся, щоб залишитися невпізнаним, але марно. За кілька хвилин він був затриманий оперативними працівниками міліції. Речові докази вилучені. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст. 187 КК України «Розбій», яка карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

Потерпіла жінка в важкому стані з черепно-мозковою травмою була госпіталізована до нейрохірургічного відділення вінницької лікарні, де її прооперували.



Переглядів: 3583
Поширень: 0