У Вінниці Оля побувала в готелі "Савой" (Вінниця), в п\'ятизірковому готелі Feride Plaza, де перевірила президентський номер вартістю 3500 тисячі гривень на добу.

Після чого "Ревізор" відправився до готелю "Поділля", де ведучій мало не довелося влаштовувати "перегони" за покоївкою.

- Як тільки я переступила поріг, відразу сказала: "Краще я буду жити на вулиці". Перше, що мені попалося на очі, це вікна без ручок. Покоївка втекла, закрилася у своїй кімнаті і не відкривала двері. Я запитала на ресепшені, чому на вікнах немає ручок. Як мені пояснили, таким чином вони вирішили карати курців, які палять в номерах, - розповідає ведуча.

Також Фреймут відвідала новий Park Hotel у сквері Козицього, Burger Club на Київській та ресторан Fazenda та ресторан у Feride Plaza.

А у Fashion-cafe Олі довелось лізти через вікно.

- Ми прийшли в місцеве fashion-кафе, перед нами закрили двері. Я відчула прилив адреналіну, думаю, ну, які все ж таки безсовісні люди. Ще на вивісці закладу написано: "Для стильних, для fashion-people". Я спочатку подумала, це місце точно для мене та моєї команди. Добре, що вікна виявилися пластикові, їх можна було легко відкрити і залізти в приміщення. Я стукаю у вікно, а там парочка вечеряє, вони були в шоці. Я кажу: "Відкрийте". Вони відкрили вікно. Ми почали лізти мало не ногами на стіл, вибачаємося, а що робити?! Цей випадок ще раз довів - "Ревізор" завжди знайде вихід з будь-якої ситуації! - Каже ведуча Ольга Фреймут.

Спеціально для тих хто не побачив, пропонуємо подивитись відео. Висновки робимо самі.


Revizor Vypysk 25 по vbloge

У соціальних мережах приїзд Ревізора викликав хвилю обговорень, а у популярній групі Вконтакті "Типичная Винница" вже й картинки встигли зробити:



Переглядів: 46455
Поширень: 0