У столиці відбулося пограбування відразу двох офісів, розташованих на 3 та 4 поверхах офісного центру в Солом\'янській районі столиці.

Про це повідомляє ВЗГ УМВС України в м. Києві. В результаті пограбування невідомий виніс з приміщень сейф із сумою понад 400 000 гривень, два ноутбука, аудіоплеєри. Імовірно злодій проник в офіси через вікно і вкрадені речі спустив на вулицю тим же шляхом. Як повідомляють правоохоронці, в результаті пошуків був затриманий раніше злодій-рецидивіст з Вінницької області, раніше чотири рази судимий за грабежі, крадіжки, розбої і проникнення в житло. При ньому були знайдені ноутбук, плеєр і частина грошей. У гаражі були знайдені частини сейфа, розрізаного болгаркою.

Встановлено, що незабаром після грабежу родич затриманого купив автомобіль за $ 11000, оформивши довіреність на земляка. Затриманий не визнає свою провину. Як стало відомо, в ніч пограбування він був у Києві проїздом з Москви до Вінниці. Йому висунуто звинувачення за статтею 185 КК України з позбавленням волі - до 8 років. Матеріали кримінальної справи направлені в суд



Переглядів: 3774
Поширень: 0