Згідно розпорядження мера Вінниці на посаду головного лікаря Вінницької міської станції швидкої медичної допомоги з 15 березня призначено Олександра Володимировича Шиша. Нового очільника ВМСШМД перед колективом представила директор департаменту охорони здоров’я міської ради Людмила Грабович того ж дня.

- Не можу сказати, що це була очікувана подія, - говорить Олександр Шиш. - Спочатку це була пропозиція, далі - співбесіди з головою департаменту, заступником міського голови, з міським головою. Головне завдання, яке поставили переді мною - забезпечити вчасне надання якісної кваліфікованої першої медичної допомоги жителям міста.

Окрім визначення пріорітетних напрямків роботи з підлеглими новий керівник наступного дня особисто оглянув дах гаража і ремонтних майстерень центральної підстанції, які потребують ремонту.

Строковий контракт з Олександром Шишом укладено терміном на один рік.

До цього Олександр Шиш перебував на посаді заступника головного лікаря з організаційно методичної роботи Міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Колишній головний лікар Вінницької міської станції швидкої медичної допомоги Валентин Фіщук не коментує чому з ним не продовжили контракт і чим зараз займається теж не уточнює.

Довідка:
Олександр Володимирович Шиш — навчався у ВНМУ ім. М. Пирогова, за фахом лікар-інфекціоніст, має першу кваліфікаційну категорію з терапії і організації охорони здоров’я. Працював терапевтом у Вінницьких міських клінічних лікарнях №1, 4, 2 і з 2003 року - у Міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. На адміністративній роботі - з 1999 року.



Переглядів: 10499
Поширень: 0