24 березня у навчальному центрі підготовки працівників ОВС при УМВС України у Вінницькій області відбувся практичний семінар по методиці Міжнародної конференції з практичної та оборонної стрільби. У семінарі взяли участь президент Всеукраїнської асоціації прикладних стрілкових видів спорту Сергій Львович, регіональний представник цієї ж асоціації Ігор Бондар, представники навчального центру підготовки працівників ОВС при УМВС та представники практичних підрозділів, спецпідрозділів міліції.

Як розповів начальник навчального центру підготовки працівників органів внутрішніх справ Сергій Мерзлікін, основною метою проведених занять є вдосконалення практичних вмінь та навиків, тактичних дій нарядів міліції протидії правопорушникам та злочинцям, а також вдосконалення навиків практичної стрільби у взаємозв’язку з сучасними стрілковими прикладними дисциплінами.

- Працівники спецпідрозділів та практичних підрозділів міліції мали змогу вдосконалити свої знання, вміння та навички з оборонної стрільби із пістолету, ведення бою з укриття, підвищили свій стрілків рівень з огляду на те, як з мінімальною затратою боєприпасів отримати максимальну ефективність під час бою, - каже Сергій Мерзлікін.

Представники Всеукраїнської асоціації прикладних стрілкових видів спорту запропонували учасникам семінару під час тренувального процесу використовувати зразки зброї, яка використовується у колективній командній грі страйкбол. Сьогодні цю гру під час тренувань застосовує спецпідрозділ міліції «Беркут», оскільки усі завдання у страйкболі статичні і дозволяють вдосконалювати оборонну стрільбу, як особисту, так і командну.


Переглядів: 5168
Поширень: 0