У фіналі конкурсу “Міс Україна -2012” до до шістки найкращих дівчат країни увійшла “Міс Вінниця - 2012” Олена Марценюк. Олена зізналась, що була впевнена у виході до 12-ки, а далі – не дуже.

- На сцені, коли назвали моє ім’я, я не дуже й нервувалась, бо ж зовсім недавно тільки завершився і вінницький конкурс, - згадує дівчина. - Звичайно, на всеукраїнському конкурсі більша конкуренція. Дівчата умовно розділились на дві групи: ті, які спілкувались одна з одною, і ті, які тримались осторонь. Лише на сцені ми дізнались, що буде не дві віце-міс, а три. І точно не сподівались, що саме Карину Жиронкіну з Харкова оберуть “Міс Україна”. У день конкурсу ходили якісь чутки. Хоча, якщо пригадати останні дні, то її з-поміж нас на тренуваннях постійно обирали для дефіле і репетицій, тоді як інші — чергувались. Подивувало дещо й голосування в у Інтернеті за “Міс фото” Олену Гурську з Чернігова. У той же час я не можу сказати, що у журі були фаворитки.

Конкурс “Міс Україна” вперше пройшов у Національній опері України, режисером-постановником була хореограф Олена Коляденко. Під час конкурсу на сцені виступали Віра Брєжнєва, Дан Балан і репер Ейкон.

Титул “Міс Україна-2012» отримала 21-річна харків’янка Карина Жиронкіна. Титул “Перша віце-міс” дістався 20-річній одеситці Ользі Рубановій, “другою віце-міс” стала 22-річна Маргарита Іващенко з Севастополя, а третьою — 19-річна Наталія Дунич зі Львова.

До шести кращих за результатами Інтернет-голосування потрапили також “Міс фото” — 19-річна Олена Гурська з Чернігова, та “Краща модель” - 22-річна Юлія Грешун із Дніпропетровська.


Переглядів: 7989
Поширень: 0