Отже соціальну рекламу мали запропонувати самі жителі нашого міста. Найактивнішими, як завжди, виявилися люди молоді та діти, які подали на розгляд журі малюнки, плакати, зразки коп\'ютерної графіки і навіть реферати про історію Вінниці (останні дещо не відповідали умовам конкурсу). Минулого понеділка було визначено переможців, а в середу – їх нагороджували у сесійній залі міськради.

У номінації „Вінниця – мій дім” перше місце посіла наймолодша учасниця конкурсу – семирічна Марина Кармаліта, на другому – 12-річний Анатолій Гайструк; у номінації „У здоровому тілі – здоровий дух” переміг колектив – учні 11 класу ЗОШ №11, на другому місці – людина доросла – директор ПП „Вєда” Олексій Логачев, третє – розділили Максим Каплюк та Оксана Остапенко; „Місто-сад” найкраще зобразив 12-річний Тарас Паращук, на другому та третьому місцях – Ілля Павлєнко та Катерина Михайленко. Не пити за кермом, не вживати наркотики, не курити та не лаятися закликали переможці номінаці „Почни з себе”: І місце – Дмиторо Вартаньян, ІІ – Ольга Лукашенко, ІІІ – Олеся Довгань.

Крім дипломів, переможці отримали й премії: за І місце -500 грн., за ІІ – 300 грн., за ІІІ – 200 грн. Але найсуттєвішою нагородою буде те, що соціальні проекти вінничан з”являться на біл-бордах на вулицях міста. Принаймні, це пообіцяв заступник міського голови Микола Гунько.


Переглядів: 3261
Поширень: 0