Яворська та Бабич

Але через півгодини Яворська отримала копію наказу про її звільнення з посади. На думку Олени Яворської її чергове звільнення спричинено бізнесовими інтересами Дмитра Бабача, якого у Міністерстві охорони навколишнього природного середовища намагаються посадити у крісло головного еколога Вінницької області.

- Я буду звертатись до суду щодо поновлення на посаді, але цей процес триватиме півроку, а Дмитру Бабичу потрібно ось ці три останні місяці року, щоб здійснити свої бізнес-інтереси, - каже пані Яворська. - Його фірма "Вінспецпостач" має тендер Мінохорони довкілля на утилізацію пестицидів з 5-ти областей, і , головне, вони освоять кошти. А людей, які не підпишуть липових актів, поки що усунуто.

У четвер Дмитро Бабич чекав наказу про своє призначення з Міністерства охорони навколишнього середовища, який мав надійти факсом. На запитання, чи надійшов уже наказ, відповів: "Телефонуйте завтра".

Поновлення на "5 хвилин" з подальшим звільненням начальників обласних управлінь екології і призначенням людей Міністерства також відбулось у Чернівцях і Тернополі.


Переглядів: 4023
Поширень: 0