Вінницька обласна Рада та Законодавчі збори Свердловської області Російської Федерації підписали Меморандум в Єкатеринбурзі, де з офіційним візитом перебувала делегація Вінницької області. Меморандум скріпили підписами голова Вінницької обласної Ради Сергій Татусяк та голова Законодавчих зборів Свердловської області Людмила Бабушкіна.

Як зазначено в документі, Меморандумом сторони висловлюють прагнення розвивати та зміцнювати відносини на принципах рівності, рівноправності та взаємної вигоди.

Також сторони сприятимуть контактам громадських організацій і бізнес-структур регіонів, ставлячи за пріоритети інвестиційно-інноваційну діяльність, питання екології та енергозбереження.

Більшу частину візиту вінничани присвятили вивченню досвіду росіян у сфері діяльності представницьких та виконавчих органів влади регіону. Найбільше зацікавлення викликала система електронного документообігу та інформаційне забезпечення Законодавчих зборів.

У серпні свердловські колеги відвідають Вінниччину, аби взяти участь у міжнародній конференції з питань регіональної влади.

 



Переглядів: 3522
Поширень: 0