2 червня Вінницька обласна Федерація Драгрейсингу та Дріфту за підтримки директора департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Сергія Кудлаєнка вперше в Україні проведуть змагання з мото-драгрейсингу.

- Свої заявки на участь у цьому змаганні подали уже 20 мотоциклістів, - говорить Президент Вінницької обласної Федерації Драгрейсингу та Дріфту Андрій Гальчинский. - Сподіваюсь, для вінничан і не тільки це буде досить цікаве дійство. Тим більше, що воно на території України проходитиме уперше і цей рік для байкерів ювілейний — Федерація мотоциклетного спорту України відзначає 20 років існування.

Серед учасників за Кубок боротимуться два вінничанина це Геннадій Малахов і Руслан Шевчук.

Нагадаємо, що цьогорічний сезон драгу і дріфту (Дріфт. І етап Гран Прі Вінниці за кубок мера Володимира Гройсмана) розпочнеться 20 травня о 12 годині на аеродромі під Калинівкою. До місця проведення Гран Прі від тролейбусної зупинки “Водоканал” курсуватимуть безкоштовні маршрутки.

Вхідний квиток на кубок коштує 60 гривень, VIP-місце на трибуні — 150 гривень (попереднє замовлення за телефоном 098-321-77-11). Для студентів діє знижка у 50%.



Переглядів: 4284
Поширень: 0