У Вінниці фінішував чемпіонат з футболу серед школярів «Вінницьке міні Євро – 2012». Турнір проводився за усіма параметрами єврочемпіонату: 16 найсильніших команд загальноосвітніх шкіл не лише грали у відповідних категоріях A, B, C, D, а й «представляли» країни-учасниці турніру Євро-2012 у спеціальній формі відповідного кольору.

Переможці Вінницького «Міні Євро – 2012» отримали квитки на справжнє „Євро” від Сергія Кудлаєнка

Для ще більшої правдивості та схожості зі справжнім футбольним турніром, усім командам, які взяли участь у чемпіонаті «Вінницьке міні Євро – 2012», депутат обласної ради Сергій Кудлаєнко підготував яскраву форму із символікою європейських країн. У фінальному матчі зустрілися команди Англії (школа № 21) та Ірландії (школа №15). Інтрига трималася до самого кінця. Обидві команди змагалися на рівних і не поступалися одна одній. Усе вирішилось у другому таймі. Два голи відправили „ірландці” у ворота „англійців”.

Переможці Вінницького «Міні Євро – 2012» отримали квитки на справжнє „Євро” від Сергія Кудлаєнка

- Це було дуже видовищне дійство, - ділиться враженнями депутат обласної ради. – У хлопців була дуже сильна мотивація, тому вони в кожному матчі віддавалися на повну. Нам дуже важко було дістати квитки на матч, але все вдалося. Сподіваюсь, що наші школярі і надалі так само активно будуть захоплюватися футболом. Адже, у Вінницької молоді є великий спортивний потенціал. Який ми, в свою чергу, повинні розвивати та підтримувати, переконаний Сергій Кудлаєнко.



Переглядів: 7938
Поширень: 0