У багатьох великих містах влаштовують чудове дійство -на центральні вулиці виходять тисячі молодих і не дуже людей, щоб пускати мильні бульбашки і на деякий час перетворитись на дитину. Київ, Таллін, Рига, Москва, Санкт-Петербург, Одеса, Запоріжжя та Чернігів... А відтепер і у Вінниці!

В перший день літа шість міст (Київ, Львів, Донецьк, Одеса, Житомир, Харків) одночасно будуть пускати мильні бульбашки, даруючи усмішки та гарний настрій дітям, собі і випадковим перехожим. Сьоме місто, що приєднується до цієї акції - Вінниця!

1 червня о 18.00 всі хто бажає відсвяткувати веселе свято бульбашок збираються в центрі міста! Вони вдягають найвеселіші речі у гардеробі щоб доповнити своєю яскравістю це свято - грандіозне свято мільярдів мильних бульбашок!

"Давайте прикрасимо наше улюблене місто величезною кількістю мильних бульбашок! Подаруємо прекрасний настрій собіі оточуючим, порадуємо діток, адже в першу чергу, це їхнє свято!" - закликають організатори акції. Для того щоб свято було ще більш насиченим враженнями, хорошими спогадами і яскравими фотографіями, запропоновано вбратись у піжами, або просто яскравий одяг, брати баночку бульбашок, друзів і звичайно ж хороший настрій!

Збір учасників акції проходитиме біля паркової арки, а закінчуватиметься захід біля вежі.

Всі деталі за лінком: http://vk.com/event39271529


Переглядів: 5501
Поширень: 0