До Міжнародного дня захисту дітей голова податкової служби Ірина Зленко провела благодійний аукціон для вихованців "Малятка".

Податківці області у Міжнародний День захисту дітей влаштували благодійний аукціон для вихованців спеціалізованого дитячого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки «Малятко».

Аукціон в дитячому будинку "Малятко"Творчі роботи для аукціону виготовили вихованці дитячого будинку разом з вихователями. Композиції були продані представникам влади та бізнесу області, всього вдалось виручити більше 28 тисяч гривень.

На свято завітали перший заступник голови Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан, заступник міського голови Валерій Коровій, начальник управління у справах захисту прав споживачів Борис Петрук, начальник управління економіки ОДА Андрій Гижко, інші представники влади та бізнесу Вінниччини,

Аукціон у дитячому будинку "Малятко"Активну участь у заході також взяли представники Територіального відділення Асоціації платників податків у Вінницькій області, зокрема: голова Ради Юрій Захарчук, Гайсинський молокозавод, Вінницький завод "Пневматика", ТОВ "МУР", ПП "ТВД", МПП "Торг-Маркет", ПП „Хорус”, ПП Б. Максимчук, підприємство „Паритет”.

Не залишались осторонь і, власне, податківці – керівник служби Ірина Зленко, перший заступник Володимир Ліщенко та їхні колеги особисто придбали декілька лотів.

Ірина Зленко розповіла присутнім, що під час святкування Дня Європи працівники служби проводили благодійну виставку-продаж творчих робіт дітей, лауреатів конкурсу «Податки очима дітей». Кошти, які надійшли від небайдужих вінничан, цього дня також передали для потреб вихованців закладу. А ще у своє свято дітки отримали безліч цікавих іграшок, фрукти та солодощі.


Переглядів: 4355
Поширень: 0