На перехресті вул.Порика та просп.Космонавтів завершились роботи по реконструкції тепломереж. В результаті цього майже у 60-тибудинках буде покращено якість теплопостачання. Як і в ДНЗ №46, СЗОШ №33; учбових корпусах ВНТУ, технічному коледжі, ЦПТО технічного дизайну та ДНЗ №52.

Реконструкція тепломереж у цьому мікрорайоні проводиться щороку. Вже замінено мережі по вулиці Порика (від вул. 600-річчя до просп. Юності) враховуючи те, що цього року заплановані роботи по реконструкції проспекту Космонавтів, було прийнято рішення замінити труби на досить великому і «складному» перехресті вулиці Порика і проспекту Космонавтів.

Перша черга робіт полягала в заміні мереж від площі, де розміщений літак, до вул. Порика. Друга черга - роботи безпосередньо на перехресті. Реконструкція теплових мереж проводилась із застосуванням попередньоізольованих трубопроводів.

Окрім підвищення якості надання послуг теплопостачання, проведені заходи дозволять зменшити споживання паливо-енергетичних ресурсів, природного газу та електроенергії. Окрім цього, на 879,9 тон зменшиться об\'єми викиду СО2 у повітря.

Орієнтовна вартість будівельно-монтажних робіт по заміні теплових мереж становить 1,4 млн.грн. Загальна протяжність мереж у двотрубному вимірі становить 420 погонних метрів. Роботи на перехресті тривали трохи більше двох тижнів.



Переглядів: 4393
Поширень: 0