До центрального входу у ресторан заходили парами дівчата у вечірніх та бальних сукнях із своїми супутниками у фраках та елегантних костюмах. За минулорічною традицією до ресторану приїхали і керівники 23-х навчальних закладів, аби привітати своїх студентів із їх професійним святом.

Відкрив бал Вінницький міський голова Володимир Гройсман, якому, власне, і належить ідея проведення Студентських балів до Міжнародного дня студентів. «Мені вдвічі приємно, коли студенти та керівники їх навчальних закладів відзначають це свято у такому дружньому колі. В минулому році ми провели перший студентський бал. І це стало традицією. Я ціную Ваші намагання реалізуватись у житті. Хочу побажати, щоб ці студентські роки запам’ятались для Вас найяскравішими моментами», - сказав мер у своєму вітальному слові.

Далі на студентів чекали виступи ансамблю бального танцю «Грація» та відомого вінницького гурту «Бревіс». Останній виконував відомі на весь світ хіти 70-х, 80-х та 90-х. А у перервах між музичними композиціями журналісти обрали короля та королеву другого Студентського балу. Ними стали вінничанка Анастасія Новосад та одесит Валентин Кухарський. Королеві балу - 19. Вона – відмінниця і навчається у МАУПі на 3-му курсі юридичного факультету. А на бал дівчина потрапила по запрошенню, яке вона отримала у деканаті. Валентина на студентський бал запросила давня подруга. Він навчається у Одеський Академії МВС. Каже, що в глибині душі дуже радий тому, що його помітили на цьому балу, і саме він став його королем. Оголошували короля та королеву журналіст газети «РІА» Валентина Кирильчук та журналіст газети «Місто» Віталій Мельник. Анастасії подарували символічну корону, а Валентину – зажим для краватки. Після урочистого нагородження усі студенти мали змогу скуштувати величезний торт у вигляді залікової книжки, у який було вставлено 23 феєрверки. Адже представники саме такої кількості вінницьких навчальних закладів відвідали цьогорічний Студентський бал.


Переглядів: 5811
Поширень: 0