День молоді за підтримки Петра Порошенка

Цього Дня зал «Будинку Офіцерів» зібрав аншлаг, ледь вмістивши усю охочу молодь різної вікової категорії, щоб «по-домашньому» привітати одне одного зі святом. Адже свято ще на початку дійства підтвердило, що молодість – це стан души, який не залежить від віку.

Ведучими дійства стали молоді, активні та запальні «ВІННИЦЬКІ ПЕРЦІ», які спеціально до цього ДНЯ підготували оригінальну програму.

Привітати вінницьку молодь завітав, за словами «Вінницьких перців», найсолодша людина нашого подільського краю, який робить життя кожного жителя області солодшим – керівник Вінницької кондитерської фабрики ROSHEN Олександр Білик.

«Бажаю вам бути успішними у всіх справах. Успіх Ваш – це успіх всієї країни. Талановита молодь – це найбільший скарб для держави. Перший та головний чинник успішності будь-якого підприємства чи кампанії – молодий талановитий колектив», - сказав Білик вітаючи усіх від імені Петра Порошенка та його Фонду, який організував це свято.

День молоді відсвяткували в "будинку офіцерів"

Поздоровити усіх завітала й заступник вінницького міського голови Валентина Балицька. «Молодий – той, хто йде вперед, молодий – той, хто ставить мету і обов’язково досягає, молодий той, хто постійно рухається, і безумовно, перемагає. Я впевнена, що наше місто може пишатись прекрасною й талановитою молоддю, і це Ви щоденно доводите. Я не сумніваюсь, що цей успіх, розквіт вашого таланту зробить наше місто дійсно прекрасним, дійсно європейським й таким, яке динамічно розвивається», - привітала Балицька.

Ногородження вінницької молодіПісля поздоровлень відбулось нагородження активістів вінницької молоді, яким, окрім відзнаки, «дісталось» й від самих Перців. Кожний із 18 нагороджених молодих людей своєю наполегливою працею та досягненнями вже встигли прославити рідну Вінницьку область, яких вже полюбили та знають далеко за межами не лише області, а й України.

Не залишили сцену без подарунків й організатори свята. «Вінницькі перці» нагородили Петра Порошенка й Володимира Гройсмана своїми відзнаками: «За значний внесок та підтримку молодіжних ініціатив у Вінницькій області, що дає право вважати їх молодими людьми віком до 30 років на невизначений термін».

Номінантами нагородження від Фонду Петра Порошенка стали:

голова Студентського парламенту Вінниччини Дмитро Слободянюк, перший заступник Студпарламенту Євген Власюк, голова студради ВНТУ Ігор Бойко та керівник соціального комітету Студпарламенту Микола Гнатюк.

Відзнакою була нагороджена й молодий дизайнер Світлана Тренчук, чемпіонка світу з belly-dance Ірина Борзова, провідний фахівець прес-служби Теруправління МНС у Вінницькій області Ірина Курінна, команда ВНТУ, які є переможцями національного конкурсу «SIFE Україна» та неперевершена команда КВК «Вінницькі перці».

Не оминули увагою організатори й спортивну молодь, серед нагороджених були бронзові призерки Чемпіонату світу з акробатики серед жінок Анжеліка Валявська та Дана Оліфер, чемпіонка Європи зі спортивного орієнтування Марія Соколовська.

Нагородженими стали й вже відомі не лише Вінниччині, а й Україні учасники різних телепроектів Вікторія Рихлюк, Олександр Онофрійчук та гурт тріо «Максимум», які віддячили за нагороди запальними піснями у власному виконанні.

Глядачі ж цього дня були не просто спостерігачами, а підтримували своїх улюбленців гучними оплесками й танцями прямо в залі біля своїх місць.

Директор команди КВК «Вінницькі перці» й співорганізатор свята Сергій Борзов сказав, що це свято було організовано для усіх мешканців Вінниці до свята Дня Молоді. «Концерт пройшов «на УРА!». Зал «Будинку Офіцерів» вміщує лише тисячу місць, а бажаючих відвідати концерт було більше, але ми зробили усе, щоб подивитись концерт змогли усі бажаючі», - сказав Борзов.

Неспроста свято ДНЯ МОЛОДІ визначено у календарі в окремий день, адже від молоді, налаштованої позитивно, рішучо та активно залежить те, якою буде наша держава у майбутньому.

Довідка:

Фонд Петра Порошенка заснований у 1998 році й не обмежується територією, державою, нацією чи окремою релігією. Фонд підтримує прагнення людини до самовдосконалення й робить все залежне від себе для того, щоб кожен громадянин мав право на гідне і достойне життя.

Фонд підтримує та допомагає талановитій молоді, сповідує та пропагує «здоровий спосіб життя».

День Молоді в Україні відзначається щорічно в останню неділю червня починаючи з 1994 року. В 2012 році День молоді припадає на 24 червня.



Переглядів: 9435
Поширень: 0