благоустрій території від проспекту Коцюбинського до ринку Світанок у Вінниці

На сьогоднішній день на ділянці від перехрестя 50-річчя Перемоги та проспекту Коцюбинського і до ринку «Світанок» тривають роботи по благоустрою території. У відповідності до проекту тут буде влаштовано зовнішнє освітлення, встановлено лавочки та урни, буде відновлено зелену зону. Завершити роботи планують до середини серпня.

У травні минулого року на розі вулиці 50-річчя Перемоги та проспекту Коцюбинського було демонтовано будівельний паркан та засипано котлован, який декілька років створював масу незручностей пішоходам, автомобілістам та мешканцям навколишніх будинків. Потім тривала робота по демонтажу МАФів вздовж вулиці 50-річчя Перемоги до ринку «Світанок».

Цьогоріч у січні виконавчий комітет міської ради затвердив договір між міською радою та ТОВ «Торгово-промислова фірма «АВС-Цитрус» щодо проведення комплексного благоустрою території від перехрестя по вулиці 50-річчя Перемоги та проспекту Коцюбинського і до ринку «Світанок». Замовником проведення робіт стала фірма «АВС-Цитрус», а проектно-кошторисну документацію виготовляла проектна організація ТОВ «Подільський будівельний інжиніринг».

Загалом тут планується влаштувати тротуари з декоративної тротуарної плитки загальною площею понад 2 тис. м2, провести реконструкцію зеленої зони з влаштуванням огородження довжиною майже 700 метрів; облаштувати елементи зовнішнього освітлення та встановити лавочки і сміттєві урни. На сьогоднішній день тут вже влаштовано поребрик, завершуються роботи по влаштуванню тротуарної плитки, проводиться реконструкція зелених зон. Крім того, вже влаштовано 16 опор зовнішнього освітлення.

Також проведено роботи по розширенню проїзної частини вулиці 50-річчя Перемоги на 3,5 метри, а на початку літа було влаштовано два проїзди до будинків та на 100 м2 розширено автостоянку.

Загалом вартість проекту становить понад 2 мільйони гривень, з яких 1,4 мільйони гривень – кошти «АВС-Цитрус». «Я хочу подякувати Василю Івановичу Откидач та іншим підприємцям, які тут здійснюють свою підприємницьку діяльність, за те, що вони долучились до цього проекту. Вінниця – це наш спільний дім, і нам потрібно об’єднувати зусилля для того, щоб місто стало кращим, і я думаю, що у нас це виходить» - говорить міський голова Володимир Гройсман.



Переглядів: 9193
Поширень: 0