10 серпня обласне керівництво вітало кращих фахівців галузі  ветеринарної медицини. Їх було відзначено нагородами Кабінету Міністрів України, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

День працівників ветеринарної медицини щорічно в Україні відзначається у другу неділю серпня. Напередодні свята в залі облдержадміністрації зібралися кращі представники галузі Вінницької області. Серед них - начальники управлінь ветеринарної медицини в районах і містах обласного значення, директори регіональної та міжрайонних державних лабораторій, керівники та спеціалісти обласних установ ветеринарної медицини.

Серед останніх досягнень галузі - реформування системи ветеринарної медицини. Створено державну ветеринарно та фітосанітарну службу, орган з питань забезпечення ветеринарно-санітарної безпеки та якості сільськогосподарської продукції. Одночасно, нові прогресивні зміни прийшли і в систему ветеринарного обслуговування тварин, які утримуються в індивідуальній власності. Проведено комплекс попереджувальних заходів щодо запобігання занесення на територію області збудників небезпечних інфекційних хвороб тварин і птиці. Значну роботу здійснено державними інспекторами, працівниками відділу ветеринарної міліції щодо попередження правопорушень в галузі. На значно вищий рівень поставлена діагностична робота в лабораторіях ветеринарної медицини, поліпшено матеріально-технічну базу управлінь у районах, дільничних лікарень, ветеринарних дільниць, аптек та сервісних пунктів.

За досягнення у праці з нагоди професійного свята кращих працівників галузі було відзначено нагородами Кабінету Міністрів України, Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України, а також почесними грамотами облдержадміністрації та обласної Ради.


Переглядів: 3663
Поширень: 0