Питання зустрічі та супроводу делегацій обговорювалося 15 серпня під час наради із керівниками відповідальних управлінь та відділів облдержадміністрації за головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Григорія Деруна.

Як зазначив Г.Дерун на урочисті заходи, присвячені відзначенню дня незалежності України, Вінниччина прийматиме 12 іноземних делегацій.

Гостями урочистостей стануть представники із Сьвєнтокшиського та Лодзинського воєводств Республіки Польща, дві делегації із Свердловської та делегація із Бєлгородської областей Російської Федерації. Також учасниками стануть делегації із Ясського повіту Румунії, район Сороки та Окниці, район Флорешти та Дондушень Республіки Молдова, із Рибницького та Каменського районів Придністров’я, а також місія Європейського союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM). Г.Дерун дав завдання керівникам районів визначитись із об’єктами, які будуть представлені гостям, особливо наголосив на показі досягнень регіону.

Начальник відділу зовнішніх зв’язків та промоції обласної ради Володимир Мережко поінформував присутніх із планом зустрічей та перебування делегацій в області, ознайомив із місцями поселення та часом перебування делегацій.

Як ми повідомляли раніше, День Незалежності вінничани розпочнуть святкувати 22 серпня



Переглядів: 5073
Поширень: 0