Святкувати День Незележності України громадські активісти вінницької ГО "Філософія Серця" та волонтери Корпусу Миру США у Вінниці вирішили разом. Вони змагатимуться у грі з кік-болу, швидкісному поїданні хот-догів та плюванні кісточками від кавуна якнайдалі.

"Ми підготували свою команду волонтерів, яка, сподіваюсь, складе достойну конкуренцію американським волонтерам. Позмагатись у кік-болі - аналог американської гри "бейсбол" нам запропонувала волонтерка Корпусу Миру США Керіс Ервін, яка навесні приїхала у Вінницю, щоб два роки працювати у нашій організації. У програмі святкування також поїдання хот-догів на швидкість та плювання кісточками від кавуна якнайдалі. Ми вирішили продемонструвати вінниччанам, що відсвяткувати День Незалежності можна активно, весело і так, щоб запам"яталось і гостям нашого міста", - каже Ю. Грига.

Плануються і інші креативні конкурси. Як підкреслила Ю. Грига, ініціатива влаштувати таке незвичне святкування належить Громадським радам при Вінницькій ОДА та облраді, креативні ідеї розробили волонтери «Філософії Серця».

Це вже не перший подібний захід. Волонтери разом відзначали 2 липня День незалежності США. Цього дня окрім частування традиційного американського пирога, гості свята теж змагались на спритністьнайкр - влаштували біг у мішках, креативність - найвдаліша презентація свята та влучність - грали у "дартс". "Всі учасники залишилися дуже задоволеними і вирішили продовжити традицію", - поділилась Ю. Грига.

Вінниччан, які бажають взяти участь у святкуванні, волонтери чекають 24 серпня 2012 року о 18.00 на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку ім. М. Горького.



Переглядів: 4582
Поширень: 0