Визначення переможців конкурсу "Зразкова садиба-2012"

Конкурс «Зразкова садиба» у Вінниці проводиться вже п’ятий рік поспіль. Цьогоріч для участі в ньому до Асоціації органів самоорганізації населення міста Вінниці протягом 2-х місяців надійшло 147 заявок. Конкурсною комісією було визначено 22 кращі приватні будинки практично у кожному мікрорайоні міста. Переможці цьогорічного конкурсу отримали від міської влади спеціальні таблички з написами «Зразкова садиба-2012» та садові гойдалки.

На правобережжі та лівобережжі Вінниці обрано два основні переможці, які отримали статус «Зразкова садиба міста». Ними стали приватні будинки Тетяни Чекурди, яка проживає на території квартального комітету «Ясний», та Юлії Прокопчук на території комітету мікрорайону «П’ятничани».

Міський голова Володимир Гройсман, який завітав до господарів-переможців каже: «Культура проживання на сьогоднішній день дуже важлива, і я вдячний господарям, які опікуються власним будинком і показують гарний приклад вінничанам».

Довідка:

Присвоєння звання «Зразкова садиба» здійснюється комісією, затвердженою рішенням виконкому міської ради за пропозицією Асоціації органів самоорганізації населення м. Вінниці з визначенням переможців у 2-х номінаціях, згідно з визначеними критеріями оцінки. Номінації конкурсу: «Зразкова садиба міста», переможців у якій визначає Асоціація органів самоорганізації населення, та «Зразкова садиба мікрорайону» - переможців визначають квартальні комітети або комітети мікрорайонів.

Присвоєння найвищого титулу «Зразкова садиба міста» та «Зразкова садиба мікрорайону» проводиться щорічно. Переможець конкурсу не може претендувати на присвоєння цього звання повторно.

При обранні переможців враховуються такі критерії – стан під’їзду до будинку, стан прибудинкової території, паркану, подвір’я, присадибної ділянки, відсутність у господарів заборгованості за комунальні послуги та участь жителів садиби в громадському житті і загальноміських суботниках.



Переглядів: 12140
Поширень: 0