Обласне бюро судмедекспертизи у Вінниці

«Будівництво велося з 2004 року. І за останніх півтора року воно завершилось. Розпочалось все з реконструкції, далі добудовували. Наразі ви бачите одне з найкращих в Україні бюро. Профінансовано в будівництво близько 14 мільйонів гривень – половина в останні роки», - прокоментував М. Джига.

За словами керівника області, нове приміщення комфортне для роботи персоналу, створено гарні умови для навчальної бази студентів Вінницького медуніверситету, а також для громадян, які звертатимуться до бюро.

«Це покращення роботи персоналу. Хто знає, як працюють патологоанатоми, той розуміє наскільки важка ця праця і морально, і фізично. Це позитив для роботи судових і правоохоронних органів. А також хороша база для навчання студентів Національного медуніверситету», - переконує М. Джига.

Обласне бюро судмедекспертизи у Вінниці

Донедавна експерти, лабораторії, морг були розташовані у різних місцях. Обласне бюро щорічно видає біля 20-25 тисяч експертиз – речових доказів, медико-криміналістичні, біохімічні та інше. Як запевнив начальник обласного бюро судмедекспертизи В’ячеслав Воронов, бюро за новою адресою - Гліба Успенського, 83 - запрацює вже у найближчі тижні.

Довідка:

З 2010 року у Вінниці побудовано та реконструйовано: перша черга будівництва хірургічного корпусу Обласної лікарні імені Пирогова, культурно-спортивні об’єкти , в т.ч. облаштування стадіону в Центральному парку культури і відпочинку ім. Горького, «прозорі офіси» (пр..Космонавтів,30; вул. Островського, 85; вул. 50-річчя Перемоги, 7), розпочато будівництво трамвайних ліній на вул. Келецька та від вул. Квятека до автовокзалу «Західний».

З 2010 року збудовано та відремонтовано в області: 846 дитячих садочки, 356 шкіл, 76 закладів освіти, 286 лікарень, 73 спортивних майданчиків та стадіонів, 145 закладів охорони здоров’я, 195 км доріг та мостів, 15 елеваторів  на 618,5 тис. тонн, 3 сховища для зберігання овочів та картоплі на 3,2 тис. тонн, 8 фруктосховищ на 28,4 тис. тонн, 3 молочнотоварних комплекси на 2470 гол./місць та  проведена реконструкція і технічне переоснащення 16 молочних ферм, газифіковано 78 населених пунктів області.



Переглядів: 23680
Поширень: 0