Традиційно о цій порі педагоги, які досягли вершин професійної майстерності, опанували новітні освітянські технології, здивували методичними знахідками, стали переможцями, призерами або ж лауреатами регіональних етапів всеукраїнських конкурсів та щорічного обласного конкурсу «Творча скарбничка», отримують пошанування своєї діяльності та почесні відзнаки.

На свято завітали перший заступник начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Олена Чорна, проректор з навчально-методичної роботи обласного інституту післядипломної освіти педпрацівників Галина Іваниця, працівники інституту, завідувачі та методисти районних та міських методкабінетів.

«Щороку напередодні Дня учителя ми відзначаємо кращих вчителів області. І кожного року тут звучать нові імена, нові номінації. Приємно, що започатковані нами конкурси мають підтримку обласної влади, і, незважаючи на певні фінансові труднощі, ми все-таки знаходимо можливість вручити нагороди кращим з кращих, - зазначила у вітальному слові перший заступник начальника управління освіти і науки ОДА Олена Чорна. – Щиро зичу усім вам успіхів у нових починаннях, терпіння та наснаги, вдячності від ваших вихованців і їх батьків, підтримки – від колег. Нехай у ваших душах завжди залишається сонячний промінчик, який освітлюватиме і професійну діяльність, і особисте життя».

Підсумовуючи результати конкурсу «Творча скарбничка», який цьогоріч проходив за номінаціями «Математика», «Фізика та астрономія», «Організація позаурочної роботи», лауреати та переможці творчого змагання були нагороджені відповідними дипломами та грошовими преміями.



Переглядів: 4963
Поширень: 0