Урочистий концерт, присвячений ювілейному 10-му Всеукраїнському конкурсу «Податки очима дітей - 2012» відбувся у концертному залі „Плеяда”.

Святкові номери концерту за участі дитячих колективів, фокусників, співаків та танцюристів чергувались із нагородженням переможців. Відзнаки за участь у творчому змаганні на краще висвітлення податкової тематики вінницьким школярам, які посіли І-ІІІ місця в обласному етапі конкурсу, вручали: голова ДПС в області Ірина Зленко, заступник голови Ілонна Заскіна, голова ТВ АППУ в області Юрій Захарчук та директор Вінницької філії ДП ІВЦ „Вісник податкової служби” Тетяна Козловська.

Нагородження конкурсантів. Ірина Зленко

До юних вінницьких митців звернулась голова податкової служби області Ірина Зленко:

„Шановні діти! Всі учасники сьогоднішнього свята, незалежно від зайнятого місця, – вже переможці. Адже кожен із вас здійснив маленький, але важливий крок у доросле свідоме життя, до основ знань економіки та податкової системи. Податківець – це вельми серйозна професія. І мені надзвичайно приємно, що у мене та моїх підлеглих є такі чудові помічники. Адже ви допомагаєте нам нагадати дорослим про їх обов’язок перед державою. Тому я бажаю вам міцного здоров’я, успіхів у навчанні, а також – щоб держава, у якій ви зростаєте, вже дуже скоро стала саме такою, якою ви її зображуєте у своїх композиціях – могутньою, квітучою та заможною. Я сподіваюсь, що всі дорослі жителі Вінницької області завдяки вашим старанням переконаються, що сплачувати податки – це престижно!”

Святковий концерт

Слова подяки головний податківець висловила також педагогам та батькам за підтримку їх вихованців та активну життєву позицію.

Довідка:

Цього року у конкурсі взяли участь понад 1200 учнів із 250 загальноосвітніх навчальних закладів області двох вікових категорій 9 – 11 років та 12 – 15 років. Змагання відбулися за трьома творчими напрямами: художні твори; твори декоративно-прикладного мистецтва та літературні твори. На обласний етап конкурсу надійшло близько 200-т творчих робіт переможців районних етапів конкурсу. В результаті визначили 62 переможці та лауреати номінацій конкурсу.

Зокрема, дві учасниці конкурсу, чиї роботи посіли призові місця на обласному етапі, стали призерами Всеукраїнського конкурсу і мали можливість оздоровитись на узбережжі Чорного моря, у ДСОЦ „Маяк”.

На завершення заходу податківці запросили дітей взяти участь у наступному, 11-му конкурсу „Податки очима дітей” – 2013.



Переглядів: 6796
Поширень: 0