Переможці проектуЗагальнонаціональний проект – це пошук нових шляхів модернізації національної ідеї, ціннісних орієнтирів, виховного ідеалу, нових тенденцій в освіті, обмін досвідом між педагогами, діячами науки і культури, встановлення конструктивного діалогу з представниками владних структур і громадськістю. Досягнення освітніх закладів і наукових установ гідні наслідування.

Завдяки цьому заходу громадськість дізнається про роботу та перспективи розвитку навчальних закладів, освітніх і наукових установ, діяльність педагогічної та наукової еліти, адже саме вони забезпечують входження України до кола наукових лідерів світу.

Цьогоріч одразу три вінницькі школи здобули грамоти та медалі у проекті - школа №4, №6 та №35.

- Ми довго йшли до цієї мети, до цього визнання, - говорить вчитель інформатики школи №35 Іван Стормило. - Брали і беремо участь у різних міських, обласних, міжнародних конкурсах, змаганнях. А також два роки поспіль виборюємо перше місце у рейтингові оцінці діяльності навчальних закладів міста. Тож перемога ця не випадкова, а цілком закономірна.

Представники закладів-переможців отримали грамоти «За вагомий внесок у розвиток освіти та науки України» та медалі «Флагман освіти і науки України 2012» Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, а також видання «Флагмани освіти і науки України».

Крім шкіл Вінниці, переможцем конкурсу від Вінницької області стали Управління освіти і науки Вінницької облдержадміністрації, департамент освіти Вінницької міськради та ще п\'ять навчальних закладів із 960, що діють в області.



Переглядів: 4824
Поширень: 0