Подолянин фіналіст музичного шоу "Голос країни" і переможець "Крим Мюзік Фест" Олександр Онофрійчук виступить на "розігріві" "SCORPIONS". Відомий гурт "SCORPIONS" виступатиме 27 жовтня у Львові та 29 жовтня у Києві в рамках другої частини прощального туру "THE FINAL STING". Програма туру музикантів складатиметься виключно із світових синглів. Олександр виступатиме на обох концертах і заспіває власні пісні і декілька світових хітів.

За попередньою інформацією, організатори на "розігрів" відводять українцю від 30 до 50 хвилин.

- Ніколи не міг і подумати, що здійсниться моя мрія. У дитинстві зібрав майже усі альбоми гурту, - говорить Олександр Онофрійчук. - Дуже хотілось виступити на одній сцені з музикантами, бо це велика честь. Ми просто відправили заявку на учать і як нам пояснили організатори твори нашого гурту “Strong Time” прослухали самі учасники "SCORPIONS". Звичайно, якщо буде можливість, то хочу сфотографуватись із гуртом. Хоча я чув, що з цим у гурту досить строго і гуртівці рідко дають інтерв’ю чи спілкуються.

У рамках турне "SCORPIONS" побувають у декількох містах України - Львові, Києві, Дніпропетровську — і представлять видовищне шоу, на підготовку до якого витрачено декілька років і якого раніше не було за всю історію виступів музикантів.

У Києві "SCORPIONS" виступить 29 жовтня у "Палаці Спорту", ціна квитків від 390 до 2990 гривень. У Львові — 27 жовтня на Велотреку “СКА”, а у Дніпропетровську — у Палаці Спорту “Метеор” 31 жовтня.



Переглядів: 6481
Поширень: 0