З цією значною подією викладачів та студентів ВУЗу завітали привітати чимало поважних гостей. Серед них Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, радник Президента України, керівник Головного управління з питань конституційно-правової модернізації Марина Ставнійчук, керівництво області та міста, голови райдержадміністрацій та багато інших гостей.

Микола Присяжнюк вітаючи колектив ВУЗу в лиці його ректора Григорія Калетніка відмітив, що цей учбовий заклад є одним з наймолодших серед аграрних закладів України. Але ті темпи, які набрав останнім часом Вінницький національний аграрний університет в плані покращення матеріально-технічної бази, впровадження новітніх методів та технологій у навчальному та виховному процесі є прикладом для багатьох вищих навчальних закладів нашої держави. Він відмітив потужній науковий потенціал закладу, а також подякував за плідну і системну роботу керівництва закладу щодо підвищення престижу фаху аграрія.

Голова обласної державної адміністрації Микола Джига у своєму вітальному слові зазначив, що Вінницький національний аграрний університет є гордістю нашого міста та області. В університеті навчає та виховує нашу молодь потужний професорсько-викладацький склад, а студенти закладу відомі на весь світ не лише своїми фаховими досягненнями, а й невичерпним творчим потенціалом в усіх видах художньої самодіяльності.

Слова вітань з найкращими побажаннями прозвучали від голови обласної Ради Сергія Татусяка та від міського голови Володимира Гройсмана.

У рамках святкування ювілею закладу за участю легенди футболу, володаря «золотого м‘яча» Ігоря Біланова було відкрито перший футбольний матч школи футболу «Біланова-Блохіна». Також усі гості мали можливість ознайомитися з виставкою-презентацією інститутів, факультетів, коледжів університету та насолодитися художніми номерами культурно-мистецького фестивалю «З любов’ю до батьківської землі».



Переглядів: 7368
Поширень: 0