Вінниця – чудове місто, яке має історію, живе сучасністю і будує майбутнє!
Місто – це не тільки архітектура, дерева та ландшафти, але й , самі вінничани, їх культура, творчість, мова…

Вінниця потребує молодих талантів, а молодим талантам потрібно визнання вінничан.

болеро

У Центральному парку культури та відпочинку біля Головної ялинки міста прогресивні молодіжні колективи представлятимуть свої таланти вінничанам.

jozz

Сучасна музика, танці, конкурси, призи, гарний новорічний настрій, багато інтерактивних розваг.

группа Синдикат Г Ю Р

Талановита молодь представляє Вінницю по всій Україні і за кордоном, разом із тим у Вінниці виступів не так багато, як того хотілось би. Тому Вінницька міська рада сприятиме організації творчих заходів у місті. Один із них відбудеться 4 січня.

Виктор и ВикторияУ програмі:
13-00 Новорічний dance-марафон (сучасні танці, конкурси та подарунки для дітей представляють: студія сучасного танцю «3Z», танцювальний клуб «Болеро», dance laboratoria «Віктор і Вікторія». Перша частина розрахована на маленьких глядачів, які запрошуються на свято спільно з батьками.
15-00 Театралізована феєрія «Світла казка» (розіграється сюжет боротьби протилежностей. Сценічний бій, майстер клас, конкурси представляють театр-студія сценічного бою та трюкової пластики «У-Вей»)
18-00 Вечірня програма розрахована на молодіжну аудиторію. Відомі вінницькі музичні гурти представлятимуть свою творчість, запальні танці і гарний настрій гарантовано. Новорічний музичний проект представляють: Dim@n Music: Товариш А.V., Phoenix, X-rey; U-Rider$ Crew; S.R.C.S. (Синдикат Города Южной Реки).

дикі танці з вогнемНапередодні заходу учасники зібрались у конференц-залі готелю «Поділля» аби ще раз обговорити як будуть відбуватись виступити, а також аби запросити вінничан прийти на «Прогресивну ялинку» 4 січня 2009 року.

«Сприяння творчім виступам молодих талантів є частиною програми міського голови «Молодіжна ініціатива – 5 кроків до успіху!» У разі успішного виступу колективів і позитивних відгуків вінничан - кожній творчій команді буде запропоновано підтримку по проведенню сольного виступу у Вінниці протягом року» - зауважив начальник відділу сім’ї, молоді та туризму Руслан Анфілов.

Молодіжна творча акція проходить під патронатом та за підтримки міського голови Володимира Гройсмана.

прес-конференція

Додаткову інформацію можна отримати: відділ у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради, тел.:59-52-82


Переглядів: 6330
Поширень: 0