Першими на подіум вийшли моделі, які представили три майстрині громадської організації “Гармонія”: Катерина Коваль, Оксана Ванюшкіна і Людмила Капуліста.

Колекцію під однойменною назвою “Гармонія” із 20 плетених гачком шалей, шарфів на Вінницьких днях моди громадська організація представила уперше.

- Ми відгукнулись на запрошення Сергія Кудлаєнка, - говорить голова громадської організації “Гармонія” Раїса Панасюк. - Це для нас визначна подія, бо це визнання і підняття статусу, поштовх для майстринь, щоб розвиватись далі. До того ж цікаво, коли люди бачать, що їх роботи подобаються іншим. Тим паче, що це не окремий показ робіт людей з обмеженими фізичними можливостями, а загальноміський конкурс.

Для 30-річної Катерини Коваль плетіння гачком спочатку починалось як захоплення, а зараз, як ділиться дівчина, це так не назвеш.

- Дуже люблю бачити свої речі на моделях, особливо, якщо річ зроблена персонально для когось, - розповідає Катарина Коваль.

Дебютанти із Вінницького інституту конструювання одягу і підприємництва Констянтин Кондрат’єв і Наталя Мудрак показали колекції “Морський коктейль” і “Батерфляй”.

На вечірні сукні 20-річного Кнстянтина пішло понад дев’ять тисяч страз. Самі моделі виконані у бірюзово-бежевих тонах, прикрашались гіпюром і капелюшками.

А колекція коктейльних суконь “Батерфляй” 18-річної Наталі шилась із тафти та шовку.

Завершився перший день показу колекцією в’язаних речей Наталі Ткачук, яка намагалась зробити одяг зручним теплим і витонченим.



Переглядів: 6707
Поширень: 0