Адже з самого ранку під гучну музику найкращі танцювальні колективи проводили майстер-класи із сучасного танцю для дітей та дорослих. Доброю традицією на новорічні свята стало проводити «Парад світлих сніговиків». Вперше акцію провели торік. Вінничани охоче відгукнулися на пропозицію організаторів разом ліпити сніговиків усіх можливих форм і розмірів.

Цього року попри сильні морози на фонтанній площі зібрались сотні городян для участі у конкурсі. На площі усі, хто мав настрій та натхнення почали ліпити снігових баб. Для цього у парк завезли п’ять МАЗів снігу. Усім зареєстрованим учасникам видавали спеціальні снігові шпателі, воду та балони із краскою. Загалом у «Параді сніговиків» брали участь 30 команд. Здебільшого – діти та цілі сім’ї. На площі біля фонтану вишукувались 50 снігових баб. Деяких одягали у вбрання, яке спеціально для цього принесли з собою, інші прикрашали своїх сніговиків сонцезахисними окулярами та дамськими сумками. Ліпили із снігу і мультиплікаційного героя «Спандж Боба», а із величезних снігових глиб – виліпили бика. По закінченню кожна команда отримала солодкий подарунок.

Одразу після «Параду сніговиків» люди почали сходитись на площу перед літнім театром. Там, на спеціально облаштованій сцені давали майстер-клас студія театралізованого бою «У-ВЕЙ». А надвечір усі любителі музики почули справжню битву найкращих музичних гуртів Вінниці.

Фоторепортаж


Переглядів: 3629
Поширень: 0