Перехрестя Барського та Хмельницького шосе знаходиться на дорозі, яка відноситься до компетенції державної служби автомобільних доріг. Втім, водії, яким доводилось їздити біля Західного автовокзалу, добре знають, що дорожня ситуація на цьому перехресті завжди була доволі складною. Також в районі Західного автовокзалу тривають роботи по будівництву трамвайної колії, які також передбачають будівництво дороги на чотири смуги руху від вулиці Келецької до Барського шосе. Очевидно, що після завершення цього проекту, рух на цій ділянці стане ще більш інтенсивним. Тому вже зараз було прийнято рішення розробити схему, яка дозволить підвищити безпеку дорожнього руху та знизити кількість ДТП, які трапляються саме на цьому перехресті.

На даний час вже встановлені металеві опори та тривають монтажні роботи по встановленню додаткових світлофорів, завдяки яким буде підвищено рівень безпеки дорожнього руху на перехресті Барського та Хмельницького шосе.

Під час об’їзду містом міський голова Володимир Гройсман зазначив, що до кінця наступного тижня тут запрацює нова система регулювання дорожнього руху. «Ми довго працювали над тим, аби відрегулювати питання перетину цього перехрестя, і спільно із ДАІ ми знайшли варіант по встановленню світлофорних об’єктів, - говорить Володимир Гройсман. – До кінця наступного тижня запрацює система регулювання, що значно покращить проїзд по цій території та зменшить будь-які ризики дорожньо-транспортних пригод. Крім того, це дозволить убезпечити і водіїв, і пішоходів після введення в дію нової дороги на чотири полоси руху».



Переглядів: 3343
Поширень: 0