Інтер\'єр дитячого клубу "Гараж-77"

На сьогоднішній день у клубі «Гараж 77», який знаходиться за адресою вул. Данила Нечая, 77а, вже функціонують гуртки по вивченню англійської мови, творчої дитячої студії, молодіжний театр живої скульптури та українсько-фольклорний гурток. Вже з нового року тут працюватимуть програми безпечної поведінки дитини на дорозі, а на вихідних працюватиме «Тато-школа», де діти разом із своїми батьками будуть займатись по програмі виховання безпеки життєдіяльності. Крім того, свої програми для діток презентуватимуть і автоклуби міста.

Відкриття  дитячого клубу "Гараж-77"

Інтер’єр клубу «Гараж 77» створювала молодіжна рада міста, яка оформляла стіни у автомобільній тематиці: стіни, зокрема, не лише прикрашені малюнками із дорожніми знаками та різноманітною атрибутикою у авто-стилі, а й каркасами старих автівок, які використали для створення столів та цікавих композицій тощо.

Інтер\'єр дитячого клубу "Гараж-77"

Під час відкриття клубу начальник відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов зазначив, що на сьогоднішній день клуб «Гараж 77» разом із 17-ма іншими клубами за місцем проживання, знаходяться у підпорядкуванні Центру підліткових клубів «Універ». «Ми вже маємо і танцювальні студії, і театр живої скульптури, зараз працюємо над створенням польського клубу, - говорить Руслан Анфілов. – У кожному приміщенні буде щось особливе, те, що подобається самим дітям».

Володимир Гройсман на відкритті дитячого клубу  "Гаража-77"

Міський голова Володимир Гройсман повідомив, що відкриття цього клубу є результатом співпраці влади, молоді, авто- і мотоклубів та усіх небайдужих до розвитку дітей. «Сьогодні ми відкрили достатньо креативний та якісний клуб «Гараж 77», і він стане справжнім осередком спілкування та розвитку дітей, - говорить Володимир Гройсман. - Кожний наш клуб має свій напрямок роботи – починаючи від вивчення мов і закінчуючи спортом та мистецтвом. Тобто є усе для розвитку дітей. Це свого роду має стати майданчиком для діалогу та розвитку. І те, що такий майданчик створений у цьому мікрорайоні, на мою думку, є надзвичайно корисною і важливою справою».

Відкриття дитячого клубу "Гараж-77"

Довідка:

Клуб «Гараж 77» є муніципальним закладом і працюватиме в системі Центру підліткових клубів «Універ». Всі основні соціальні програми в приміщенні клубу будуть безкоштовними для підлітків мікрорайону Старе місто.

Директор центру підліткових клубів «Універ» Балєєва Віра Вікторівна.

Координує роботу центру - відділ молоді та туризму міської ради, начальник відділу Анфілов Руслан Анатолійович.

Програми реалізуються спільно з Молодіжною радою міста, голова Петренко Денис Григорович

Додаткова інформація: відділ молоді та туризму міської ради, тел.: 59-52-82



Переглядів: 18460
Поширень: 0